<p>Minette: &quot;Spanning en stress loslaten? Iedereen kan het leren!&quot;</p>

Minette: "Spanning en stress loslaten? Iedereen kan het leren!"

(Foto: )

Stress en spanning loslaten?

  •   keer gelezen

BOXMEER / GENNEP | Vind je het ook lastig om in ons hectisch bestaan een pauze in te lassen, tijd voor jezelf te nemen en een stapje terug te doen? Wil jij meer energie en rust in je leven, je concentratie verbeteren en/of leren omgaan met stress? De 8-weekse mindfulness MBSR training is een effectieve methode voor mensen die willen leren omgaan met stress, negatieve of angstige gevoelens, piekeren, pijn, slaapproblemen, vermoeidheid en burn-outklachten. 

Mindfulness is een bijzondere techniek, waarbij je een basishouding aanleert van loslaten, geduld, acceptatie en mildheid. De trainer, Minette Jacobs, is volledig gespecialiseerd en opgeleid in de hoogste categorie. Ze biedt al ruim 10 jaar de wetenschappelijk bewezen mindfulness MBSR trainingen aan. 

“Ik heb meer rust in mijn hoofd, sta open voor nieuwe dingen en oordeel minder” vertelt een klant tevreden. “Het heeft me enorm geholpen de afgelopen tijd en het heeft me zeker de handvaten gegeven die ik nodig heb om mijn rust te vinden, dat waar ik zo op zoek naar was.” Een andere klant: “Ik dacht dat mindfulness zweverig zou zijn, maar dat is het totaal niet, het is juist heel praktisch en down to earth.”

De trainingen starten op 20 september in Boxmeer en 23 september in Gennep. Meld je aan voor een gratis intakegesprek: info@body-motion.nl/06-16674370. www.body-motion.nl

Meer berichten