<p>Doe jij ook mee met de Boxmeerse Kwis?</p>

Doe jij ook mee met de Boxmeerse Kwis?

(Foto: )

Boxmeerse Kwis leeft al in Boxmeer

  •   keer gelezen

BOXMEER | Direct nadat de website en facebookpagina van de Boxmeerse Kwis gelanceerd werd ontstond er in Boxmeer al veel belangstelling voor deelname aan deze dorpsquiz op zaterdagavond 6 november.

De officiële inschrijving geschiedt op zondagmiddag 19 september in Café Zaal ’t Centrum aan de Steenstraat 56. Inschrijven kost € 20,- per team. Naast het bewijs van inschrijving ontvangt u daar ook een joker. Deze kan extra punten opleveren tijdens de quizavond. Deze inschrijfmiddag wordt een feestelijke middag met leuk entertainment. En let op, hier begint de Boxmeerse Kwis al.

Op de quizavond van 6 november kan tussen 18.00 en 18.30 het Kwisboek opgehaald worden in Café-Zaal ‘t Centrum. Natuurlijk zo snel mogelijk naar de locatie en de hoofdstukken daar verdelen onder de teamleden.

Het kwisboek bestaat uit 10 hoofdstukken met in elk hoofdstuk 10 vragen. Hoofdstukken over Boxmeer van toen en nu, hoofdstuk over de kerkdorpen maar zeker ook hersenkrakers en algemene vragen over sport, film en muziek. Dus de Boxmeerse Kwis is zeker niet bedoeld voor alleen autochtone Boxmerenaren maar voor alle inwoners van de gemeente. Wel is het handig om in je team leden te hebben uit allerlei generaties. Of anders achter de hand in een telefoonlijst. Omdat er ook vragen en geheime opdrachten buiten zijn is het aan te bevelen om met voldoende personen een team te gaan vormen. Bij het hoofdstuk ‘De Hort Op’ zullen enkele teamleden op pad moeten om de benodigde antwoorden te vinden. Alles moet ook binnen een tijdsperiode van vijf uur opgelost worden. Alle middelen die men kan verzinnen om aan de antwoorden te komen zijn toegestaan. Tot 23.00 uur heeft men de tijd voor alle vragen en opdrachten. Tussen 23:00 en 23.15 moet het antwoordenboek wat men bij het kwisboek krijgt weer ingevuld ingeleverd worden bij Café-Zaal ’t Centrum en kunnen de teamleden daar hun ervaringen delen met andere teams tijdens de heuse feestelijke ‘After Party van de Boxmeerse Kwis’.

De prijsuitreiking is op zaterdagavond 27 november in Cantina La Bamba. Naast de wisselbokaal is er ook prijzengeld beschikbaar gesteld. Voor het winnende team is er naast eeuwige roem als eerste winnaar van de Boxmeerse Kwis ook € 150,-, voor de tweede plaats € 100,- en voor derde plaats € 50,-. Burgemeester van Soest zal de prijzen overhandigen en bekend maken welk goed doel uit de gemeente Boxmeer door u gekozen is voor de eerste waardecheque van € 500,- die jaarlijks beschikbaar wordt gesteld door de organisatie. Kijk voor meer informatie op www.boxmeersekwis.nl

Meer berichten