<p>Archieffoto van de Kuukse Kwis</p>

Archieffoto van de Kuukse Kwis

(Foto: )

De Kuukse Kwis: Doe jij ook mee?

  •   keer gelezen

CUIJK | De 5e editie van de Kuukse Kwis wordt gehouden op zaterdagavond 20 november. De inschrijving hiervoor zal plaatsvinden op zondagmiddag 26 september tussen 15.00 en 17.00 uur in Café Tapperij Kansas aan de kerkstraat 7 in Cuijk. Kosten voor inschrijving zijn weer € 20,- per team en u ontvangt dan een bewijs van inschrijving en de belangrijke joker waarmee weer extra punten te verdienen zijn op de kwisavond.

De Kuukse Kwis bestaat dit jaar uit een groot aantal vragen en opdrachten verdeeld over 12 hoofdstukken. Vragen over Cuijk van toen en nu, vragen over alle kerkdorpen van Cuijk maar zeker ook weer over techniek, sport, film en muziek. Ook is er een heel nieuw bijzonder hoofdstuk over de gemeente Cuijk met zijn kerkdorpen. Dus de Kuukse Kwis is zeker niet bedoeld voor alleen autochtone Cuijkenaren maar voor iedere inwoner van de gemeente Cuijk met zijn kerkdorpen. Zorg voor voldoende teamleden met diverse interesses. Het kan zijn dat enkele teamleden de hort op moeten en dat er iets geknutseld moet worden.

De kwisavond op zaterdagavond 20 november start door tussen 18.30 en 19.00 het Kwisboek met een (leeg) antwoordenboek op te halen in Café Tapperij Kansas. Dan snel naar de locatie van je team thuis, clubhuis vereniging, horecagelegenheid of bedrijfskantine. Tot 23.00 uur heeft men de tijd voor alle vragen en opdrachten. Voor 23.15 moet het ingevulde antwoordenboek weer ingeleverd worden bij Café Tapperij Kansas. Dan stoom afblazen en bijkomen van de quiz-stress tijdens de afterparty

De feestelijke prijsuitreiking waarop de winnaars bekend worden gemaakt is op zaterdagavond 11 december in Danscentrum Verhoeven aan de stationsstraat. Deze avond wordt muzikaal opgeluisterd door FFF en deejay Marco. Verschillende vragen zullen door hem weer behandeld worden. Ook wordt bekend gemaakt waar welk door de teams gekozen goed doel de waardecheque zal gaan.

Meer info op www.kuuksekwis.nl

Meer berichten