<p>Accordeonorkest Toets & Bas</p>

Accordeonorkest Toets & Bas

(Foto: )

Accordeonorkest Toets & Bas kruipt uit corona dal

  •   keer gelezen

BEERS / CUIJK | “Gelukkig mogen de zorginstellingen weer activiteiten organiseren, enkele aanvragen voor een optreden zijn al binnen!” Na ruim 1,5 jaar geen optreden en geen repetitie heeft Accordeonorkest Toets & Bas eindelijk de repetities weer kunnen hervatten. 

Accordeonorkest Toets & Bas is een regionaalorkest met leden uit o.a. St. Anthonis, Cuijk, Grave, Molenhoek, Oeffelt, Haps, Reek, Wanroy. Daarnaast is er een aspirantenorkest o.l.v. Jaques Geerts, zij worden klaargestoomd om tot het gevorderde accordeonorkest toe te treden. Wanneer het zo ver is mogen ook zij, samen met de echte accordeoncoryfeeën optreden bij onder andere verzorgingshuizen, braderieën, feesten en winkelcentra.

Na ruim 20 jaar in het plaatsje Beers te hebben gerepeteerd is dit accordeonorkest uitgeweken naar ontmoetingscentrum Het Fort aan de Cantheelen 6.20 in Cuijk. Op woensdag 6 oktober, van 18.30 tot 21.00 uur, is hier een open repetitie, waar eenieder die belangstelling heeft voor ons orkest van harte welkom is. “Er is nog ruimte voor nieuwe leden!”

Voor meer info kijk op www.toetsenbas.nl of bel Joop van Haalen (0649905504).

Meer berichten