<p>Hello Goodbye Band muzikaal hoogtepunt afscheidsfeest gemeente Boxmeer.</p>

Hello Goodbye Band muzikaal hoogtepunt afscheidsfeest gemeente Boxmeer.

Pubquiz met vragen over Boxmeer

  •   keer gelezen

BOXMEER | Het moet vooral een gezellige en soms hilarische middag worden a.s. zondag in de feesttent op het Raadhuisplein in Boxmeer. Een pubquiz over zeer diverse feitjes en weetjes over de plaats Boxmeer en soms ook over de gemeente Boxmeer, waarvan afscheid wordt genomen nu de komst van de nieuwe gemeente Boxmeer heel snel nadert.

Deze massale pubquiz begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Vanuit het bestuur en de gemeenteraad zijn er al toezeggingen voor deelname. In teams van 3-5 personen gaan de deelnemers in een interactieve pubquiz op zoek naar degene met de meeste kennis over de gemeente Boxmeer. In welk dorp staat deze kerktoren, hoe heet het sportpark van Olympia ‘18, hoe heet de carnavalsvereniging van Beugen, waar vind je deze kroeg, van welke vereniging is dit logo…? En hoe zat het ook alweer met die vreemde burgemeester? Harold Siebers, befaamd quiz-samensteller in Boxmeer, is op zoek gegaan naar de meest bijzondere vragen. “Het is natuurlijk wel handig om in je team ook wat oudere mensen te hebben. Of bijvoorbeeld iemand die wat meer weet van de gemeente”, zegt hij. Alles komt voorbij, inclusief mooie Boxmeerse anekdotes, live-muziek en video’s.

Zaterdagmiddag zijn alle inwoners welkom om te genieten van een uiteenlopend scala van Boxmeerse optredens. Vanaf 15.00 uur nodigt de gemeente inwoners uit voor een gratis hapje en drankje. Aanmelden voor deze “afscheidsreceptie” is wel nodig met het oog op de corona-maatregelen. Dat kan via de website van de gemeente.

Zaterdagavond is het de beurt aan dj B-Ram en de band Driven. Deze band is een oude bekende op het Raadhuisplein. Tijdens diverse kermissen in de afgelopen jaren speelden zij al het spreekwoordelijke dak eraf met hun feestelijke repertoire bestaande uit pop- en rockcovers. Gezelligheid en feest gegarandeerd. De entree is slechts € 1,-, kaartje kopen verplicht, info op de sites van De Bock en De Douairière.

Op zondag andermaal veel live-muziek. Na de quiz op de zondagmiddag de Boxmeerse band Fake Grass. Deze trapt de avond af met een mix van pop- rock covers uit de jaren 80-90. Zij beginnen hun feest der herkenning rond 18.00 uur.

Na de prijsuitreiking van de quiz begint rond 20.30 uur het optreden van de Hello Goodbye Band. Deze Boxmeerse band geniet al jaren bekendheid in Boxmeer en omstreken. De oprichting van deze band was tijdens het afscheid van het oude gemeentehuis in Boxmeer. Er is dus geen mooiere band denkbaar om ook bij het afscheid van de gemeente Boxmeer het feestweekend af te sluiten.

Een verzameling topmuzikanten en een repertoire bestaande uit heerlijke meezingers en dansnummers uit de jaren ’60 en ’70 staan garant voor een spectaculaire afsluiter van de avond.

Ook hier geldt de plicht van een entreebewijs. Entree € 5,-. Info en kaartverkoop op de sites van De Bock en De Douairière.

Meer berichten