Van het Raadhuisplein in Boxmeer vertrok het konvooi richting Sint Anthonis en Sambeek. (Foto: Bas Delhij)
Van het Raadhuisplein in Boxmeer vertrok het konvooi richting Sint Anthonis en Sambeek. (Foto: Bas Delhij) (Foto: Bas Delhij)

Scootmobieltocht Boxmeer: ‘Wanneer is de volgende?’

  •   keer gelezen

BOXMEER | Een konvooi van in totaal 23 scootmobiels trok zaterdag door Boxmeer, Sint Anthonis én Sambeek, als onderdeel van de Scootmobieltocht. Organisator Gehandicapten Belang Boxmeer kijkt tevreden terug en buigt zich al over een vervolg.

Samen met José Lichteveld is Jeannette Schröter de voornaamste organisatiekracht achter de scootmobieltocht. Trots en tevreden kijkt Jeannette terug op de toertocht: “Het was ontzettend gezellig. We hebben ook veel geluk gehad met het weer. De buitjes vielen precies toen wij aan het pauzeren waren - met heerlijke zelfgebakken appeltaart – en bij afloop. Dat viel enorm mee.”
“José heeft wederom een prachtige route uitgestippeld,” vertelt Jeannette verder. ”Elke keer verzint ze iets nieuws en ook dit keer was prachtig”” Langs de route waren er op diverse plaatsen geïnteresseerde toeschouwers aanwezig die aandachtig het schouwspel vastlegden op de telefoon. “Dat hadden we niet verwacht, maar het was wel ontzettend leuk.”
Het doel is om telkens meer aanmeldingen te verzamelen voor de scootmobieltocht. Een deelnemersaantal van 23 heeft de organisatie vast in de zak. “Men vroeg gelijk wanneer de volgende was,” vertelt Jeannette glunderend. “Als alles meezit is dat in mei volgend jaar. En misschien doen we er in september dan nog één!”

Meer berichten