De tentoonstelling is te zien in gemeenschapshuis De Jachthoorn.
De tentoonstelling is te zien in gemeenschapshuis De Jachthoorn. (Foto: Google Streetview)

Heemschut Sint Huybert viert jubileum met tentoonstelling

  •   keer gelezen

SINT HUBERT | Heemschut Sint Huybert bestaat deze maand 25 jaar. Dit wordt gevierd met een tentoonstelling in de Jachthoorn. Iedere belangstellende kan op zaterdag 25 september van 16-20 uur en zondag 26 september van 11-16 uur een kijkje komen nemen.

“We laten dan zien wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben. Nieuw is bijvoorbeeld de informatie die we in kaart gebracht hebben van alle woonhuizen van Sint Hubert van begin 1800 tot 1970. Met alle bewoners die er gewoond hebben, geboren, overleden en getrouwd zijn met alle kadastrale gegevens.” Deze gegevens zijn ook verkrijgbaar tegen een vergoeding, mits men zelf een usbstick meeneemt.

De vlag van Sint Hubert is natuurlijk ook verkrijgbaar (12 euro). Mensen die hem bestellen kunnen contant betalen. Overmaken mag ook, en wel op rekening NL36RABO0134313755 met vermelding van uw naam. Graag dan enkele dagen van te voren zodat dit kan worden gecontroleerd.
“Verder willen we ook de website op scherm vertonen en kunt u misschien nog aanvullingen geven, op schoolfoto’s of andere beelden. Mocht u ook nog materiaal hebben over dan digitaliseren wij dit graag om onze website compleet maken.”

Meer berichten