Foto:

Gemeente deelt vrijkaartjes uit aan basisschoolkinderen voor Boxmeerse kermis

  •   keer gelezen

BOXMEER | De gemeente Boxmeer neemt komend weekend op feestelijke wijze afscheid. Op het afscheidsprogramma staat ook een vrolijk kermis. “We hopen dat alle kinderen er veel plezier aan beleven om op deze feestelijke manier afscheid van onze gemeente Boxmeer nemen”, stelt wethouder Willy Hendriks-van Haren. Om de feestvreugde verder te vergroten krijgt iedere basisschoolleerling in de gemeente liefst vier vrijkaartjes voor de kermis. 

De vrijkaartjes kunnen op elke dag van de kermis op het hele terrein ingeleverd worden, van suikerspin tot een spannende attractie. De kosten voor al deze gratis kermisritjes worden voor de helft gedragen door de gemeente. De kermisexploitanten nemen op hun beurt de andere helft voor hun rekening. Kermiswethouder Hendriks-van Haren prijst de kermisexploitanten dan ook voor hun medewerking.

De kaartjes worden op de basisscholen uitgedeeld. De (ouders van) kinderen uit de gemeente die buiten de gemeente naar school gaan, mogen met een bewijs dat ze naar een andere school gaan, vier kaartjes ophalen bij de receptie van het gemeentehuis.

De kermis vindt plaats van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 september op het Weijerplein in Boxmeer, elke dag vanaf 14.00 uur.

Meer berichten