De Langenboomseweg gaat dicht op vrijdag 17 september om 20:00 uur. Een dag later, om 17:00 uur zal de weg weer begaanbaar zijn.
De Langenboomseweg gaat dicht op vrijdag 17 september om 20:00 uur. Een dag later, om 17:00 uur zal de weg weer begaanbaar zijn. (Foto: SK-Media)

Langenboomseweg in Mill binnenkort tijdelijk dicht

  •   keer gelezen

MILL | Verkeer van en naar Mill krijgt het de komende dagen knap lastig. De Langenboomseweg wordt binnenkort, van vrijdag 17 september om 20:00 uur tot zaterdag 18 september 17:00 uur, afgesloten wegens werkzaamheden. Ook op andere doorgaande wegen rondom Mill ondervindt het verkeer enige hinder.

Recentelijk heeft het verkeer ook hinder ondervonden op de Beerseweg. In verband met werkzaamheden aan een rieten dak op een nabij gelegen woning, is één weghelft tijdelijk niet in gebruik. Middels een verkeerslicht wordt het verkeer in goede banen geleid. Hoelang deze werkzaamheden nog duren is niet duidelijk. 

De werkzaamheden aan de N264 in Sint Hubert en die aan de N602 in Wanroij hebben verder een zeer sterke invloed op de verbindingen met zowel gemeente Cuijk als Sint Anthonis. Met het afsluiten van de Langenboomseweg komt Mill, hoewel voor korte tijd, nog lastiger bereikbaar.  

Meer berichten