<p>Bregje van Lieshout (3e van links) wil samen met de rest van haar partij zich inzetten voor de mensen die minder vaak gehoord worden.</p>

Bregje van Lieshout (3e van links) wil samen met de rest van haar partij zich inzetten voor de mensen die minder vaak gehoord worden.

(Foto: SP Land van Cuijk)

Bregje van Lieshout unaniem gekozen tot lijsttrekker SP Land van Cuijk

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Bregje van Lieshout is unaniem door de leden van de SP Land van Cuijk gekozen als lijstrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Diezelfde eenstemmigheid was er bij de overige vier van de eerste vijf op de kandidatenlijst. Op de tweede plaats staat Bert Moeskops, derde is Anton Visscher, de vierde plek wordt ingenomen door Jan van Densen en vijfde op de lijst is Jessica Vierhouten. 

Lijsttrekker Van Lieshout voert haar fractie al twee raadsperiodes aan in de gemeenteraad van Cuijk. In de nieuwe gemeente hoopt zij er met een ruime fractie te zijn voor de mensen die in de bureaucratische wereld van wetten en regels ten onder dreigen te gaan of die een steuntje in rug kunnen gebruiken. Bregje van Lieshout daarover: ‘Ik wil er niet alleen zijn in de raad, maar een SP– er is ook zichtbaar op straat. Ik wil luisteren naar de mensen die vaak niet gehoord worden en hun stem zijn in de gemeenteraad.’ Samen met andere leden van de SP – afdeling zet zij zich op dit moment bijvoorbeeld in voor de zogenaamde ‘schimmelwoningen’ in de Cuijkse wijk Padbroek.

Tijdens de recentste Algemene Leden Vergadering werd de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma en werden afspraken gemaakt voor de te voeren campagne in de komende weken. Ook werd het nieuwe afdelingslogo gepresenteerd, waarin de vijf gemeentes gesymboliseerd zijn en de aloude tomaat ook aanwezig is.

Op zaterdag 25 september tussen 11.00 – 15.00 uur is in Boxmeer de grote aftrap van de SP campagne in de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Meer berichten