Ook burgemeester Wim Hillenaar kwam langs om Adie en Frans te feliciteren met deze diamanten mijlpaal.
Ook burgemeester Wim Hillenaar kwam langs om Adie en Frans te feliciteren met deze diamanten mijlpaal.

Frans en Adie Claassen vieren diamanten huwelijk

  •   keer gelezen

CUIJK | Voor Frans en Adie Claassen – Sjoerdsma was donderdag 16 september een wel heel speciale donderdag. Zestig jaar eerder stapte het Cuijkse koppel namelijk in het huwelijksbootje. Samen met Jurgen, Petra en kleinkinderen werd er feestelijk stilgestaan bij dit diamanten huwelijk. En er kwam nog iemand.

Frans en Adie zijn getrouwd in de voormalige Christus Koningkerk in Nijmegen. Zij werkte toen als hoofd van de opname van het Radboudziekenhuis. Frans was werkzaam bij de door zijn vader opgerichte uitvaartonderneming. Met regelmaat kwam hij bij Adie langs om gegevens van overleden patiënten te halen. De vonk sloeg over.

Met het groeien van de begrafenisonderneming verhuisden Adie en Frans naar Cuijk. Vanuit daar groeide ook het sociale leven gestaag. Adie nam deel in verschillende besturen, en werd lid en later voorzitter van Dameskoor ”de Uitkomst”. Uiteindelijk is ze 55 jaar lid geweest. Frans werd lid van de Raad van Elf en combineerde met succes de waardigheid en serieusheid van zijn werk te met carnavaleske vrolijkheid. Later werd hij lid van de Sociëteit van Cuijk en bestuurslid van de Vincentiusvereniging.

Tussen alle gezelligheid door wisten Frans en Adie ook tijd voor elkaar vrij te maken. Genoeg om ook na 60 jaar een geweldig huwelijk te hebben. Gefeliciteerd!

Meer berichten