<p>Zien we jou ook op de koopzondag?</p>

Zien we jou ook op de koopzondag?

26 september koopzondag in Boxmeer

  •   keer gelezen

BOXMEER | Na een zomerstop is het op 26 september weer tijd voor een gezellige middag shoppen in Boxmeer!

Deze dag wordt in het centrum de finale van de ‘Boxmeer Bingo’ spaaractie gespeeld. De afgelopen weken kon er tijdens de koopavonden bij deelnemende ondernemers al gespaard worden voor een volle bingokaart om kans te maken op mooie prijzen. Bij deze actie ontvang je bij iedere besteding van €20,00 één bingosticker. Bij 10 stickers is de kaart vol en is er dus sprake van bingo. De aanstaande koopzondag is de laatste dag waarop stickers verdiend kunnen worden. De volle kaarten kunnen vervolgens tijdens deze koopzondag ingeleverd worden bij het inleverpunt bij de ingang van de Kloostertuin in de Steenstraat of bij een deelnemende ondernemer. Door mee te doen maak je kans op een Boxmeerse cadeaubon, met als hoofdprijs een voucher van €250,-. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de blauwe flyer op het raam.

De wat actievere bezoeker kan deze middag op het Raadhuisplein met een ‘alcoholbril’ op meedoen met het bob-voetbalspel, uitgevoerd door Veilig Verkeer Nederland. Spelenderwijs word men bewust gemaakt over rijden onder invloed. Een leuke activiteit tussen het shoppen en lunchen door om de verkeersveiligheid bij de bezoeker onder de aandacht te brengen. Deze actie wordt mede mogelijk door centrum Boxmeer, gemeente Boxmeer en provincie Noord-Brabant.

Als muzikale omlijsting zal DJ Chris Odd aanwezig zijn om voor een gezellig sfeertje te zorgen in het centrum.

Kortom; kom lekker shoppen en bingostickers sparen, duik de horeca in en struin door het sfeervolle centrum van Boxmeer op zondag 26 september vanaf 12:00. Er is gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid.

Meer berichten