<p>In de loop van de jaren zijn er veel medewerkers gekomen en uiteraard ook gegaan.</p>

In de loop van de jaren zijn er veel medewerkers gekomen en uiteraard ook gegaan.

(Foto: )

PLUS Verbeeten houdt reünie voor (oud) medewerkers

  •   keer gelezen

OVERLOON / VIERLINGSBEEK | PLUS Verbeeten bestaat al heel lang maar omdat er bij een brand van het gemeentehuis in Vierlingsbeek heel veel bescheiden verloren zijn gegaan, hebben ze besloten om het jaar 2021 als jubileumjaar aan te merken. Dit jaar is het namelijk 100 jaar geleden dat de inschrijving in de Kamer van Koophandel plaats vond. In de loop van de jaren zijn er veel medewerkers gekomen en uiteraard ook gegaan. Hoog tijd voor een reünie voor (oud) medewerkers van PLUS Verbeeten! 

Dit vormt natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om oud-collega’s te ontmoeten en te praten over vervlogen tijden, te genieten van de muziek van liveband PROOST, van entertainment en (uiteraard) van lekker drinken en goed eten. 

Meer info of aanmelden?
Deze bijzondere reünie zal plaatsvinden bij Concordia in Vierlingsbeek en wel op vrijdag 15 oktober vanaf 20:00 uur. Meer weten of direct aanmelden? Kijk op de website van Vierlingsbeek-Groeningen: https://groevie.myonline.store/a-65022015/welkom/reuenie-plus-verbeeten-100-jaar/#description

Meer berichten