<p>Eerdere editie van het Pleinfeest in Boxmeer.</p>

Eerdere editie van het Pleinfeest in Boxmeer.

Pleinfeest 2021: ‘Zet maar dik vet in je agenda!’

  •   keer gelezen

BOXMEER | “Man, man, man... wat hébben ze er lang op moeten wachten, maar ze hebben groen licht en mogen weer!” Sven Janssen van Riche is enthousiast. Samen met het team van Cantina La Bamba organiseren Sven en zijn collega’s het driedaagse feest op het Weijerplein. “Zet maar dik vet in je agenda: 24,25 & 26 september”

De festiviteiten beginnen op vrijdag vanaf 19:00 uur met het ‘Pleinfeest 18+.’ Op het affiche voor die avond staan La Fuente, Charmante Gasten, Immer Hansi, Galaga en DJ Bramble

Meer fan van een goede rockshow? Kom dan zaterdag naar het Weijerplein voor ‘Rock Tribute Night’. Vanaf 15:30 uur kun je de genieten van optredens van Editors, Muse, Pearl Jam, AC/DC en natuurlijk Queen!

Het pleinfeest wordt zondag vanaf 14:00 uur afgesloten met op en top Hollandse gezelligheid. Voor de ‘Hollandse Middag’ zijn niet de minste namen geboekt. Sieneke, Grad Damen, Monique Smit, Raymond Hermans, Rutger van Barneveld en DJ Davey staan die zondag op de buhne. Gezellig!

Tickets:
Vrijdag: €12,50 ex fee
Zaterdag: €15,00 ex fee
Zondag: €10,00 ex fee
Tickets zijn te koop via deze link. Reeds verkochte tickets zijn gewoon geldig. Je krijgt enkel toegang tot het feestpleintje met een geldig entreebewijs, identificatie en een QR-code in de corona check app.

Meer berichten