<p>Team vandenBerg gaat de geschiedenis in als het eerst aangemelde team. </p>

Team vandenBerg gaat de geschiedenis in als het eerst aangemelde team.

(Foto:)

Inschrijfmiddag eerste Boxmeerse Kwis groot succes

  •   keer gelezen

BOXMEER | Zondag 19 september was de inschrijfmiddag van de eerste Boxmeerse Kwis tot een groot succes geworden. Vele teams hebben zich nu al ingeschreven tijdens de gezellige voorinschrijving in Café ’t Centrum aan de steenstraat. Al 35 teams hebben zich reeds aangemeld. Team vandenBerg gaat de geschiedenis in als het eerst aangemelde team van de eerste Boxmeerse Kwis. De deelnemers komen niet alleen uit Boxmeer maar ook hebben zich een mooi aantal teams zich aangemeld uit de omliggende kerkdorpen. 

De voorinschrijving was van 15.00 tot 17.00 uur. Na het inschrijven bleven de vertegenwoordigers van de teams onderling gezellig kletsen. Er werd van alles gefotografeerd omdat Kees Thijssen van de organisatie iedereen er op attent maakte dat de Boxmeerse Kwis tijdens deze inschrijfmiddag al was begonnen. Pascal Leenhouwers van cafe t Centrum kon er smakelijk om lachen. Nog nooit was zijn Cafe zo goed met foto’s geïnventariseerd! Op zaterdagavond 6 november staat de eerste Boxmeerse Kwis nu stevig op de agenda in Boxmeer en zijn omliggende kerkdorpen. Op de website kun je ook de stand van het aantal teams inzien en staat alles verder nog helder uitgelegd.

U kunt nog aanmelden!
Door omstandigheden waren verschillende teams verhinderd om persoonlijk naar de voorinschrijving te komen. Er was o.a. wat verwarring bij de quiz liefhebbers vanwege de gelijktijdig georganiseerde pubquiz in de feesttent op het raadhuisplein maar er waren ook nog andere leuke activiteiten die op deze dag in Boxmeer georganiseerd werden. Gezien de reacties was men er niet van bewust dat persoonlijk aanmelden echt nodig was. De organisatie heeft daarom besloten om dit eerste jaar team ook de gelegenheid te geven zich aan te melden via de website. Teams die zich middels de website aanmelden voor 10 oktober worden ook nog voorzien van een joker.

Meer berichten