JVC Cuijk is de competitie begonnen met een driepunter.
JVC Cuijk is de competitie begonnen met een driepunter. Foto: Bas Delhij

JVC Cuijk start competitie met ruime overwinning

Voetbal 486 keer gelezen

REDICHEM | JVC Cuijk is het nieuwe seizoen in de derde klasse begonnen met een gemakkelijke overwinning. De ploeg van trainer Dennis Straatman versloeg Redichem met 5-2.

Al na twee minuten was Jasper Vink trefzeker voor JVC, dat drie weken geleden in de KNVB-districtsbeker al met 3-0 had gewonnen van Redichem. De favorietenrol lag de Cuijkse formatie prima, maar het was Redichem dat na een half uur langszij kwam. In een tijdsbestek van vijf minuten voor rust sloeg JVC echter tweemaal toe. Vink (kopbal) en Sjors Broenland -na een mooie combinatie met Ali Ozdimir- zorgden voor een 1-3 ruststand.
Daarmee was de wedstrijd eigenlijk al beslist, maar de overwinning werd na een uur spelen zeker gesteld door Emre Talas die goed voorbereidend werk van Broenland op waarde schatte: 1-4. JVC nam gas terug en wisselde een aantal keer, wat Redichem in staat stelde om de 2-4 te maken. Door een eigen doelpunt tien minuten voor tijd eindigde de seizoensouverture van JVC in een 2-5 zege. “Een prima begin”, concludeerde een tevreden Straatman.