<p>&quot;Het belooft een prachtige en afwisselende tocht te worden. Een geweldig stukje natuurbeleving.&rdquo; </p>

"Het belooft een prachtige en afwisselende tocht te worden. Een geweldig stukje natuurbeleving.”

(Foto: )

Bos en Peelwandeling belooft geweldige natuurbeleving

  •   keer gelezen

SINT ANTHONIS / WANROIJ | Voor alweer de 45ste keer organiseert de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) de prachtige Bos en Peelwandeling. Ook het IVN en scouting Sint Patrick zijn van de partij. Iedereen die in is voor een sportieve natuurwandeling, van 5 tot 30 kilometer variërend, is op 3 oktober welkom om mee te lopen. 

“Vorig jaar moesten we op het allerlaatste moment de tocht afblazen. Dat was heel jammer, we hadden het zo goed voorbereid” aan het woord is Tochtcoördinator Jan Derks. “We weten dat veel mensen nog in onzekerheid zitten. Maar het gaat door!” Opgelucht vertelt de coördinator dat inmiddels de vergunningen zijn verleend en ook de partners zijn ingelicht. “We werken samen met scouting Sint Patrick in Sint Anthonis. Zij verzorgen een gezellige pauzeplek waar je lekkere koffie, soep en broodjes kan kopen. Het is voor hen een leuke en passende manier om zichzelf te profileren. En dat op een typische scoutingmanier.”
De wandeltocht start bij Avonturenpark De Bergen in Wanroij. Vanuit daar kan iedereen zich inschrijven voor een toch van 5, 15, 20, 25 of 30 kilometer. De kosten bedragen €2,50 euro voor KWBN leden en €3,50 voor niet leden. Houdt rekening met de coronamaatregelen en QR-codes. “Het belooft een prachtige en afwisselende tocht te worden. Een geweldig stukje natuurbeleving.”

Voor meer info: www.bosenpeelwandeling.nl of www.wandel.nl 

Meer berichten