<p>Een feestelijke ceremonie om tweetalig onderwijs af te sluiten!</p>

Een feestelijke ceremonie om tweetalig onderwijs af te sluiten!

(Foto: jacques verschuren)

Feestelijke uitreiking op het Merletcollege voor tto-leerlingen

  •   keer gelezen

CUIJK | Op vrijdag 24 september werden op het Merletcollege in Cuijk op feestelijke wijze certificaten uitgereikt aan leerlingen van het tweetalig onderwijs.

De ‘Juniors’ uit klas 3 ontvingen naast het tto-certificaat tevens hun Anglia-certificaat en de ‘Seniors’ uit klas 6 ontvingen ook hun International Baccalaureaat (IB); English A; Language and Literature HL. In schooljaar 2021-2022 slaagden 100% van de tto-leerlingen voor hun examens. Het Merletcollege is trots op deze leerlingen en dit mooie resultaat!

De leerlingen zitten ondertussen alweer een klas hoger of zijn druk bezig met hun vervolgopleiding. Toch maakten ze vrijdag graag tijd om hun welverdiende certificaat in ontvangst te nemen. Een feestelijke ceremonie om drie of zes jaar tweetalig onderwijs af te sluiten!

Tweetalig onderwijs (tto) is voor vwo-leerlingen die wat extra’s willen. Als je hiervoor kiest dan kom je vanaf klas 1 samen met andere leerlingen die dit kiezen in één klas en krijg je ruim de helft van je lessen vanaf het begin in het Engels. Zit je in groep 8 en wil je hier meer over weten? Bezoek dan zaterdag 2 oktober de open dag van het Merletcollege in Cuijk. 

Meer berichten