<p>Een geweldige line-up aan Nederlandse artiesten, waaronder Tino Martin, zullen het podium betreden.</p><p><br></p>

Een geweldige line-up aan Nederlandse artiesten, waaronder Tino Martin, zullen het podium betreden.


(Foto: Leon Voskamp)

Amsterdamse Middag in Riche: ‘We mogen doorgaan!’

  •   keer gelezen

BOXMEER | Tot grote opluchting van organisatieleden Fred van Duijnhoven en Sven Janssen gaat de Amsterdamse Middag in Riche eindelijk door! “Na twee keer verzet te zijn moesten we zes maanden geleden met een nieuwe datum komen” zegt Fred “We hebben een beetje op gevoel 3 oktober gepakt.” Altijd vertrouwen op je onderbuikgevoel dus!

“Zangers als Tino Martin, Samantha Steenwijk en Peter Beense kampen natuurlijk nu met een overvolle agenda” vervolgt Fred zijn spreken. “en dat was dan ook meteen de reden dat we al een half jaar geleden alles vast moesten zetten.” Sven vult aan: “We zijn dan ook super blij en opgelucht dat vanaf 25 september de regels grotendeels worden losgelaten. We mogen doorgaan!”

En met deze geweldige line-up aan topartiesten belooft de reeds uitverkochte Amsterdamse Middag één groot feest te worden. Volledig uitverkocht? Er zijn nog enkele VIP tickets te verkrijgen via Fred of Sven, dus wees er snel bij.

Heb jij een kaartje weten te bemachtigen voor deze nu al legendarische middag? Sven en Fred zien je dan graag zondag 3 oktober vanaf 15:00 uur bij Riche in Boxmeer. Zorg er wel voor dat je zowel je corona QR-code als legitimatie op orde heb. Hierop wordt gecontroleerd. Sven en Fred in koor: “Tot dan. Wij kunnen niet wachten!”

Meer berichten