<p>&lsquo;Broadway&rsquo; staat zaterdag op de b&uuml;hne.&nbsp;</p>

‘Broadway’ staat zaterdag op de bühne. 

(Foto: )

Kermis in de Feesttent: ‘van Jackfire tot Pap en Pudding’

  •   keer gelezen

OEFFELT | “Gelukkig mag het dit jaar weer. Het jaarlijkse dorpsevenement waar menig inwoner en feestvierder uit de regio naar heeft uitgekeken.” Van vrijdag 8 t/m zondag 10 oktober wordt er weer gefeest in de kermistent in Oeffelt.

De 600m2 grote kermistent is inmiddels opgebouwd en komende week wordt ook in en om de tent alles gereed gemaakt, zodat vrijdag het feest kan beginnen. De festiviteiten worden voor het 31e jaar georganiseerd door de vrijwilligers van drie plaatselijke verenigingen. Naast het financiële belang is voor hen ook het behoud van een kermis met kermistent een belangrijke drijfveer om zich hiervoor in te blijven zetten.

De festiviteiten worden georganiseerd binnen de huidige corona regels. Dit betekent dat we vrijdag 8 oktober al om 19:00 uur zullen starten. De top band ‘Jackfire’ mag dit jaar de opening verzorgen en op zaterdag 9 oktober zal ‘Broadway’ trachten het dak van de tent te spelen. Op beide avonden zal de tent om 0:00 uur weer sluiten.

Het zondag matinee start om 15.30 uur. Deze gezellige middag zal verzorgd worden door zanger/entertainer Robert Pouwels. Daarnaast mogen we in de namiddag het duo ‘Pap en Pudding’ verwelkomen. Met hun ludieke teksten zal ook de eerste polonaise van dit jaar weer ingezet kunnen worden.

Kortom, een programma voor een ouderwets gezellige kermis in Oeffelt.

Tickets:
Voor alle dagen zijn tickets verplicht en vrijdag en zaterdag geldt 16+. Deze zijn online verkrijgbaar via deze link of www.kermisoeffelt.nl. Let op: vol=vol. “Toegang tot de tent kunnen we enkel verlenen met een geldig ticket, legitimatiebewijs en corona vaccinatie of testbewijs QR-code.”

Meer berichten