<p>Arno van Lankveld, Marloes Kepser of Wout Seuren sprongen er tijdens de selectie echt uit. Ze zijn ontzettend gedreven en innovatief bezig.</p>

Arno van Lankveld, Marloes Kepser of Wout Seuren sprongen er tijdens de selectie echt uit. Ze zijn ontzettend gedreven en innovatief bezig.

(Foto: )

Stembussen geopend; wie wint publieksprijs?

  •   keer gelezen

REGIO | Wie wint de publieksprijs van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg. Wordt het Arno van Lankveld, Marloes Kepser of Wout Seuren? De stembussen zijn nu geopend. Op 4 november aanstaande wordt in het Inspyrium te Cuijk bekendgemaakt wie deze felbegeerde award in de wacht sleept.

Door Patricia de Ryck

Genomineerde ondernemers trekken al jaren alles uit de kast om de publieksprijs in de wacht te slepen. En dan stopt niet bij het benaderen van zijn of haar netwerk. Kijk naar de vorige winnaar: Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek. Hij zette zelfs de enorme lichtreclameborden bij binnenkomst van Boxmeer in. Niemand kon zo om hem heen.

Stemmen
Dit jaar gaat de strijd tussen Wout Seuren van KWS Seuren in Beugen, Marloes Kepser van Kepser in Cuijk en Arno van Lankveld van AVL Motion Groep in Westerbeek. Drie jonge, inspirerende ondernemers, die tijdens het 25-jarig jubileum van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg een plek in de spotlights verdienen, aldus voorzitter Martin van Collenburg.

“Deze drie sprongen er tijdens de selectie echt uit. Ze zijn ontzettend gedreven en innovatief bezig. Daarbij hebben ze oog voor duurzaamheid en voor hun personeel. Het zijn drie ondernemers, die ook buiten de regio opvallen. Daar mogen we trots op zijn. Goed ondernemerschap inspireert tenslotte anderen én draagt zo bij aan de ontwikkeling van onze regio.” De jury heeft de drie genomineerden al beoordeeld; nu is het aan het publiek. Van Collenburg roep iedereen op om te stemmen. “Dat kan eenvoudig www.deondernemersprijs.nl.

Kennisfestival
Dit jaar vindt de uitreiking van de 25ste Ondernemersprijs én de publieksprijs plaats in het Inspyrium te Cuijk. En ook de opzet is vernieuwd. Van Collenburg legt uit: “In samenwerking met de Industriële Kring, Cubox Businessplatform en alle lokale ondernemersverenigingen starten we om 17.00 uur als voorprogramma met een kennisfestival. Hier gaan vooruitstrevende jonge ondernemers als Boyk Martens (Martens Democon), Dirk Ebben (Boomkwekerij Ebben) en Erik Verpoort (Bureau VET) in gesprek met oud-winnaars van de Ondernemersprijs.”

Dat zijn respectievelijk Wiljan Laarakkers (Laarakkers), Karel Jennissen (N+P Group) en René van der Vleuten (Globemilk), die eveneens genomineerd zijn voor Opmerkelijk Ondernemer van het jaar. Van Collenburg: “We willen onze bezoekers inspireren en daarbij een brug slaan tussen starters en gevestigde namen. Wij zijn ervan overtuigd dat dat het ondernemersklimaat in de regio ten goede komt.”

Hoofdprogramma
De voorzitter vertelt verder: “Vanaf 20.00 uur staan onze genomineerden – Marloes Kepser, Arno van Lankveld en Wout Seuren – centraal tijdens het hoofdprogramma. In een feestelijke ambiance maken we kennis met deze ondernemers. Daarnaast zorgen we natuurlijk ook gedurende het gehele evenement goed voor de inwendige mens. Het zal de bezoekers – zowel tijdens het voor- en hoofdprogramma - aan niets te kort komen. Foods, drinks, music – aan alles is gedacht.”

Bestel tickets via www.deondernemersprijs.nl.

Meer berichten