<p>Sporthal De Kwel in Cuijk.</p>

Sporthal De Kwel in Cuijk.

(Foto: )

Cuijkse Zwem4daagse

  •   keer gelezen

CUIJK | Na een jaar over te hebben geslagen is het deze herfstvakantie weer de hoogste tijd voor de veertiende editie van de Cuijkse Zwem4daagse. Een leuk én sportief evenement voor jong en oud, georganiseerd door de Cuijkse zwemvereniging ZWK Merlet! Met elk jaar meer deelnemers en leuke activiteiten in het bad is dit een prachtig jaarlijks festijn geworden in Cuijk.

De zwem4daagse vindt traditiegetrouw plaats in de herfstvakantie van maandag 25 tot en met vrijdag 29 oktober in het zwembad van sportcentrum De Kwel. Vijf dagen lang kan er gezwommen worden in de ochtend of in de avond.
Deelnemers kunnen vier of vijf dagen een afstand van 250 of 500 meter zwemmen. Nadat viermaal de afstand is gezwommen, krijgen de deelnemers de officiële Zwem4Daagse-medaille uitgereikt. Naast het banenzwemmen worden er deze dagen een tal van andere activiteiten aangeboden. Zo zijn er diverse spellen waaronder de glijbaanrace, het onderwaterkampioenschap en een kleurplaatwedstrijd voor de allerkleinste.

En net als voorgaande jaren wordt, op de laatste zwemavond, de Zwem4daagse feestelijk afgesloten met een loterij. Maar dit jaar groter dan andere jaren! Afgelopen jaar ontving zwemvereniging ZWK Merlet uit Cuijk een bijzondere benoeming van de Vriendenloterij. Als Club van de week ontvingen zij een eenmalige bijdrage van de Vriendenloterij voor het organiseren van de loterij. Dankzij deze bijdrage hebben we dit jaar vele leuke prijzen kunnen kopen in plaats van vragen bij winkeliers en ondernemingen in Cuijk en omstreken. Om hen na vele jaren trouwe sponsor van Merlet te zijn en in deze moeilijke coronatijd een klein steuntje in de rug te bieden. 

De hoofdprijs van de loterij (2x) is een halfjaar lidmaatschap bij ZWK Merlet met activiteit naar keus! Kom bij ons je zwemvaardigheid verbeteren of enkel je conditie op peil houden. Daarnaast bestaat de prijzenpot van de loterij uit onder andere gezelschapspellen, JBL muziekbox, dinderbonnen en vele andere leuke prijzen voor jong en oud! 

Schrijf je nu alvast online in voor de Zwem4daagse via www.zwem4daagse.nl en ontvang 2 euro korting op het ticket. Inschrijven kan al vanaf €8,50. Introducees, zoals opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom voor €3,50. Deelnemen aan alleen de loterij kan ook. Loten worden tijdens de Zwem4daagse verkocht voor 0,50 euro per stuk aan de zwem4daagse kassa bij het zwembad.

Meer berichten