De line-up staat garant voor groot feest.
De line-up staat garant voor groot feest. Foto: CV De Huibuuke

Overloon viert carnaval: ‘Vör de kerk op ’t plein’

Algemeen 1.441 keer gelezen

OVERLOON | “Met groot genoegen kondigt Carnavalsvereniging De Huibuuke voor de vierde keer een groots buitenevenement op de 11e van d’n 11e op het 14 Oktoberplein in Overloon aan.” Vanaf 11:11 uur zal het grote feest ‘vör de kerk op ’t plein’ losbarsten. Het dagvullende programma kent een uitgebreid scala aan carnavaleske artiesten. Daarnaast zal de 68ste prins van de Huibuuke uitkomen.

Tot de line-up behoren Schorre chef & MC Vals, Verrekés Moj, Pruuf Mar, Bjorn en Mieke, Goed zat, La Bamba, Toddezèk, Hoondervel en Lamme Frans. “Ook onze huis-dj’s Ricky Corony en DJ Mick mogen niet ontbreken op dit feestelijke spektakel”.

Het ‘plein vör de kerk’ zal voor een groot deel overdekt zijn. CV de Huibuuke: “zodat we op alles voorbereid zijn en zal het feest dit jaar nog grootser worden aangepakt dan afgelopen jaren.” De toegang tot het plein is gratis. “Bijzijn is meemaken!”

Dit evenement wordt georganiseerd door CV De Huibuuke in samenwerking met Café/Partycentrum Bos, De Pit, Grand Café Effe en Restaurant Boompjes in Overloon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant