Peter en Anita de L'Ange mochten een enthousiaste groep culinaire JVC leden begeleiden in de keuken van ROC De Leijgraaf.
Peter en Anita de L'Ange mochten een enthousiaste groep culinaire JVC leden begeleiden in de keuken van ROC De Leijgraaf.

JVC Jubileumdiner zeer verbindend

Algemeen 681 keer gelezen

CUIJK | Culinaire verfijning. Tonijn met sesam, risone, mango en wakamé. Serranoham met zoetzure ajuinconfiture en oude kaas. Scampi’s met pastasalade, paksoi, bospeen en ras el hanout. Maar ook ‘JVC-soep’ van jack fruit, venkel en courgette en tot besluit ‘IJsdessert JVC’.  Live muziek ondersteunde de smaakbeleving. Lange Hent en The Doors, Vader Abraham en Jimi Hendrix, Wim Sonneveld en Gilbert Bécaud. Zoveel mensen, zoveel smaken. Oud en jong, met welke achtergrond, positie en kleur dan ook, iedereen kwam aan zijn trekken. En het belangrijkste: het was zeer gezellig.

Op vrijdagavond 1 oktober vond het diner plaats ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van JVC Cuijk. Zo’n zeventig leden genoten van een menu van acht exquise gangen bereid door een enthousiaste groep culinaire JVC leden onder vakkundige begeleiding van Peter en Anita de L’Ange (voorheen Carpe Diem, nu Schalkse Vlaming). ROC De Leijgraaf stelde haar goed uitgeruste keuken ter beschikking alsmede een sfeervolle restaurantzaal met charmante leerlingen in de bediening. Maurits de Boer verzorgde de muzikale omlijsting. Aan de hand van dia’s van foto’s uit de oude doos konden de leden met elkaar volop herinneringen ophalen en terugblikken op negentig jaar JVC Cuijk. En natuurlijk gaven ook de huidige resultaten van ‘t Urst alle reden tot een opgewekte sfeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant