In 2020 wonnen Nancy en Ben Ruwiel met de Frietkraam & Zo en ijssalon Millano de Ondernemersprijs. Wie dit jaar? U mag het zeggen.
In 2020 wonnen Nancy en Ben Ruwiel met de Frietkraam & Zo en ijssalon Millano de Ondernemersprijs. Wie dit jaar? U mag het zeggen. Foto: Cockie Kremers

Wie verdient de (laatste) Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2021?

Algemeen 387 keer gelezen

MILL EN SINT HUBERT | Ook in 2021 is er weer een verkiezing Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert. Dit initiatief wordt ondersteund door de gemeente Mill en Sint Hubert, het Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. De winnaar zal op vrijdag 19 november tijdens een speciale RTV-uitzending bij de Lokale Omroep Mill bekend gemaakt worden. Die vrijdag is door MKB-Nederland ook uitgeroepen tot nationale dag van de ondernemer.

Tot en met 30 oktober kunt u uw favoriete ondernemer of onderneming uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord aanmelden. Uiteraard kan het hierbij ook gaan om een ondernemer die wel woonachtig is in de gemeente Mill en Sint Hubert, maar elders een bedrijfsvestiging heeft. Ook maakt het niet uit in wat voor branche de ondernemer of onderneming werkzaam is en of er medewerkers in dienst zijn of dat men als ZZp’er actief is. Voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert gaat het om zaken als klantvriendelijkheid, betrokken, service, inzet en ondernemersdrift.

Aanmelden
Wie is uw favoriete ondernemer of onderneming? Stuur de naam van deze ondernemer of onderneming inclusief motivatie naar redactie@deneijekrant.nl. Per post kan dit naar De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill. Aanmelden kan tot 30 oktober.

Vervolg
Op 31 oktober worden tijdens het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje de 5 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemers of ondernemingen bekend gemaakt. Ook komt er die dag een poll online op inmill.nl. Vervolgens kunt u opnieuw uw stem uitbrengen en zal ook een deskundige jury alle genomineerde beoordelen en punten geven. Op vrijdagmiddag 19 november gaat wethouder Jos van den Boogaart op pad om de winnaar te verrassen met de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2021. Dit is de laatste Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert, want per 1 januari gaat deze gemeente op in de gemeente Land van Cuijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant