<p>Het Hobbycentrum Boxmeer is officieel geopend. &#39;Iedereen is welkom!&#39; (Foto: Bas Delhij)</p>

Het Hobbycentrum Boxmeer is officieel geopend. 'Iedereen is welkom!' (Foto: Bas Delhij)

(Foto: Bas Delhij)

Open dag en heropening Hobbycentrum Boxmeer

  •   keer gelezen

BOXMEER | Tijdens de open dag op 9 oktober heeft wethouder Willy Hendriks onder grote belangstelling het Hobbycentrum Boxmeer officieel heropend. Gedurende de Coronapandemie was het Hobbycentrum voor bezoekers gesloten. Die periode is door het bestuur aangegrepen om een grootschalige verbouwing door te voeren. Doordat de naastgelegen ruimte vrijkwam kon het centrum in oppervlakte verdubbelen.

In het verbouwde hobbycentrum kunnen de activiteiten beter verspreid worden. Dankzij de nieuw geplaatste huislift kunnen rolstoelgebonden bezoekers ook de bovenverdieping eenvoudig bereiken. Uiteraard hoort bij een vernieuwd hobbycentrum ook een nieuw verfrissend logo. 

Na een inleidend praatje door voorzitter Peter Ermers, die uitgebreid de vele vrijwilligers en sponsoren bedankte, heropende Willy Hendriks het centrum officieel door de onthulling van een nieuw logo aan de buitengevel. Ze refereerde in haar toespraak aan het sociale karakter van het hobbycentrum; iedereen is welkom! Het heeft zijn plaats verworven in Boxmeer en ver daarbuiten.

Ca. 200 bezoekers hebben zelf kunnen zien en ervaren hoe mooi het centrum is geworden. Velen van hen hebben zich hierdoor aangemeld als deelnemer.

Meer berichten