Thierry Baudet sprak Cuijk toe op het Louis Jansenplein.
Thierry Baudet sprak Cuijk toe op het Louis Jansenplein. (Foto: SK-Media)

Forum voor Democratie trapt verkiezingscampagne af met grote manifestatie in Cuijk

  •   keer gelezen

CUIJK | Met een groot entourage en veel bombarie nestelde de politieke partij Forum voor Democratie zich maandagavond op het Cuijkse Louis Jansenplein om de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af te trappen. Onder leiding van Thierry Baudet werd via een liveverbinding de presentatie van de lokale fractie in de schouwburg gevolgd. 

De politieke manifestatie trok flink wat bekijks, publiek en applaus. Vanaf een mobiel podium sprak Baudet de mensen toe over allerlei politieke zaken. Ook gaf hij live commentaar op de optredens van de regionale politieke concurrentie, iets verderop in de schouwburg. Zodra de leden van Forum hun zegje in de schouwburg hadden gedaan, voegden zij zich bij de partijcollega’s op het Louis Jansenplein om met de potentiële stemmers in contact te komen.

QR-beleid
Aanvankelijk zou Forum voor Democratie niet eens aanwezig zijn bij de partij presentatie in de schouwburg. Dit omdat de rechtse partij het niet eens is met het QR-beleid. Nadat duidelijk werd deze coronacodes niet zouden worden gescand, liet de partij weten alsnog zichzelf te willen presenteren.

Meer berichten