Ben jij al gevaccineerd?
Ben jij al gevaccineerd? (Foto: SK-Media)

De prikbus staat weer klaar in Boxmeer: ‘We hopen dat iedereen die zich nog wil laten vaccineren, dit ook echt laat doen’

  •   keer gelezen

BOXMEER | Voor de tweede maal staat de vaccinatiebus op het plein aan de Bakelgeertstraat in Boxmeer. Sinds vorige week donderdag staat de speciale GGD-bus op deze locatie voor eenieder die nog niet is ingeënt tegen het coronavirus, maar alsnog een prik wil hebben. Gezien de laatste paar dagen de hoeveelheid besmettingen weer toeneemt, roept wethouder Willy Hendriks – Van Haren iedereen die dit wilt op, om zich alsnog te laten vaccineren.

De vaccinatiebus biedt eenieder die nog niet gevaccineerd is, de kans om dit zonder afspraak te laten doen. Belangrijk hierbij is om een identiteitskaart en mondkapje mee te nemen. De bus staat van 9:00 tot 15:00 uur op het parkeerterrein aan de Bakelgeertstraat in Boxmeer.

Vorige week
Vorige week werd de eerste prikdag op deze locatie verstoord door een groep demonstraten. Met borden waarop verschillende leuzen als ‘Het stopt pas als wij nee zeggen’ en ‘Geen gifspuiten in onze kinderen!’ waren te lezen, liet het gezelschap hun ongenoegen tegen het vaccinatiebeleid blijken.

In totaal lieten die dag 58 mensen zich vaccineren. Wethouder Hendriks – Van Haren: “We hadden gehoopt op een 100 man. Of het er minder waren door de demonstratie, dat is ons niet duidelijk. Maar we hopen dat iedereen die zich nog wil laten vaccineren, dit ook echt laat doen.”

Meer berichten