<p>Noëlle Stevens is specialist in Body Mind Release Therapie.</p>

Noëlle Stevens is specialist in Body Mind Release Therapie.

(Foto: )

Voel je bevrijd met Body Mind Release Therapie

  •   keer gelezen

BOXMEER | Heb je in je dagelijkse leven last van lichamelijke, sociale of fysieke klachten zoals stress, vermoeidheid, somberheid, piekeren of andere stress gerelateerde klachten? Dan is een Body Mind Release (BMR) traject voor jou een passende methode.

De unieke werkwijze van BMR is zeer breed inzetbaar en erg effectief. De ballast die je bij je draagt, bepaald voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Door het loslaten van beperkende gevoelens, overtuigingen en het herprogrammeren van onze onbewuste beperkende en saboterende programma’s herstelt deze natuurlijke bescherming zich vanzelf. Gaandeweg het traject kun je meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen gaan ervaren.
Je voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten!

Voor meer informatie raadpleeg mijn website www.noellevens.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking in mijn praktijk in Boxmeer.

Je kunt in contact komen via mijn email bmt@noellevens.nl of telefoonnummer 06-83500607.

Meer berichten