Van links naar rechts: Ron van Daal, Edwin de Bruin en Herman Verheijen.
Van links naar rechts: Ron van Daal, Edwin de Bruin en Herman Verheijen. (Foto: )

Wielerfestijn bedankt hoofdsponsor Marel: ‘Samen zijn we sterk’

  •   keer gelezen

REGIO | “We zijn blij dat we jullie wielerweekend hebben mogen sponsoren. Zo te zien en te horen hebben jullie ervan genoten.” Marketingcoördinator Edwin de Bruin van Marel toonde zich onlangs blij verrast met de geste van de organisatie van ‘Van Vriethof tot Vriethof’ om hem een groepsfoto van de start, met daarop een prominente plek voor de sponsoruitingen van het Boxmeerse bedrijf, samen met een aantal krantenartikelen over het tweedaags wielerfestijn te overhandigen.

Marel was de hoofdsponsor van het Vierlingsbeeks-Groeningse wielerspektakel. “Natuurlijk krijgen we bij Marel meer sponsorverzoeken, maar dit wielerevenement paste precies bij een aantal van onze marketingdoelstellingen: oog voor lokale betrokkenheid, oog voor sport en bewegen, wat in de huidige coronaperiode nog meer in de aandacht is gekomen, en oog voor een stukje naamsbekendheid”, vertelde De Bruin. “Ook als Marel laten we graag ons gezicht in de regio zien en kiezen we voor maatschappelijk betrokken ondernemen, als is het maar omdat de meeste van onze medewerkers uit Boxmeer en omgeving komen.”

Namens de organisatie togen Ron van Daal en Herman Verheijen, oud-medewerker van Marel, dat is gespecialiseerd in de productie van machines voor de vlees- en visverwerkingsindustrie, samen met pr-man Ron Koenen naar het Marel-kantoor in Boxmeer. Daar werden ze hartelijk ontvangen en blikten ze samen terug op de eerste editie van het zeer geslaagde wielerweekend.

Of Van Vriethof tot Vriethof, dat in het laatste weekend van augustus 2021 ruim zeventig deelnemers telde met roots in Vierlingsbeek en Groeningen, ook in 2022 een vervolg krijgt, staat nog in de sterren geschreven. “Maar dat is wel de insteek”, weet Ron van Daal. “Het enthousiasme was voor, tijdens en na het evenement erg groot, zowel onder de deelnemers als de sponsoren, dat we daarvoor willen gaan. Mede dankzij sponsoren als Marel kunnen dergelijke evenementen op touw worden gezet. Dat wordt nog weleens vergeten. Onze waardering wilden we daarom als organisatie persoonlijk aan Edwin als vertegenwoordiger van Marel overbrengen. Samen zijn we sterk.”

Meer berichten