<p>Kom langs bij de Driewiek.</p>

Kom langs bij de Driewiek.

(Foto: )

Wat is er te doen in Boxmeer? Kom naar de informatiebeurs in De Driewiek

  •   keer gelezen

BOXMEER | Onder het mom: “Thuis met het grootste gemak” organiseert de Driewiek in samenwerking met Sociom een informatiebeurs. Deze beurs is voor jong en oud en vindt plaats op zaterdag 23 oktober van 11.00 – 14.00 uur. Uiteraard is de entree gratis...De Driewiek is gelegen aan de Jeroen Boschstraat 49 te Boxmeer.

Tijdens deze beurs laten diverse organisaties zien wat er na coronatijd weer kan. Zo is de SWOGB en KBO aanwezig voor de senioren, maar ook organisaties als Doe je Mee, GGD en Stichting Leergeld die een leuk aanbod hebben voor de jongste deelnemers. Er zijn nog diverse andere organisaties die u graag zou willen ontmoeten. 

Aanleiding van deze beurs is omdat er vaak gezegd wordt dat er niets te doen is. Veel organisaties hebben tijdens coronatijd niet stilgezeten en hebben, soms oude vertrouwde activiteiten weer uit de kast gehaald, maar ook zijn er nieuwe aantrekkelijke bezigheden. Zeker nu dat de avonden weer wat langer gaan worden en het kouder wordt is gezelligheid en vertier voor iedereen weer welkom. Tipje van de sluier: heeft u wel eens van een belevingstafel gehoord, of van waterpong? De koffie is in elk geval klaar.

Meer berichten