Dansgroepen van Keep on Moving houden zaterdag een speciale Halloweendans in Mill.
Dansgroepen van Keep on Moving houden zaterdag een speciale Halloweendans in Mill. (Foto: MossTime)

Halloweentocht zaterdag 30 oktober in Mill volgeboekt

  •   keer gelezen

MILL | De Halloweentocht die zaterdag 30 oktober door het centrum en de Prinsessenbuurt in Mill trekt, is volledig volgeboekt. De tocht start om 18.00 uur in groepjes vanuit Myllesweerd. Ook is er een speciale Halloweensdans van ‘Keep on Movin’.

Nadat bekend werd dat er dit jaar weer een Halloweentocht in Mill zou komen voor de jongste jeugd, stroomden de aanmeldingen binnen. Vandaar dat de organisatie (Stichting Activiteiten Mill met steun van het Ondernemers Collectief Mill) aangeeft dat alle beschikbare plekken vol geboekt zijn.

Halloweentocht met wat lekkers
Op zaterdagavond 30 oktober trekken er vanaf 18.00 uur groepjes kinderen met begeleiding door de Prinsessenbuurt en een deel van het Millse centrum. Start is vanuit Myllesweerd. Daar zorgen enkele dansgroepen van Keep on Movin’ voor een speciale Halloweendans ,waarna de kinderen helemaal in de juiste sfeer zijn voor de Halloweentocht. Het laatste groepje vertrekt 19.30 uur. Her en der treffen zij een post aan of een adres waar ze aan mogen bellen voor wat lekkers. De Halloweentocht eindigt in de Kerkstraat, waar de kinderen nog getrakteerd worden op wat lekkers. “Wij wensen alle kinderen veel plezier en danken de vrijwilligers voor hun hulp”, laten SAM en OCMill weten.

Meer berichten