SSS'18 verloor bij Deurne.
SSS'18 verloor bij Deurne. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

1D: SSS’18 na rust onderuit bij SV Deurne

Voetbal 383 keer gelezen

DEURNE | SSS’18 heeft de uitwedstrijd tegen SV Deurne met 2-0 verloren. Voetballend deed de Overloonse ploeg weinig onder voor de nummer vier van de eerste klasse D, maar na de rust werd het alsnog een driepunter voor de thuisploeg. “Voor rust hadden we twee keer moeten scoren”, vond SSS’18-trainer Michel Kuijpers.

Stefan van der Werf en Redwan El Idrissi scoorden in een tijdbestek van acht minuten na rust tweemaal en maakten daarmee het verschil tegen SSS, dat voor de rust twee grote kansen op 0-1 onbenut liet. Tymo van der Pasch had de grootste mogelijkheid, maar hij faalde alleen voor de Deurnese doelman. Kuijpers: “Na rust heb ik weer noodgedwongen moeten wisselen en dan wordt het lastig. We hebben kansen gehad op meer, maar Deurne was de betere ploeg. We missen momenteel te veel belangrijke spelers die het verschil kunnen maken. Hopelijk kunnen deze spelers snel weer aansluiten. De spelers kan ik niets verwijten.”
Door het verlies zakt SSS’18 naar een dertiende plaats. Op zondag 31 oktober spelen de Overloners uit tegen middenmoter BSV/Limburgia uit Brunssum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant