Nancy en Ben Ruwiel – Couwenberg van Plaza de Frietkraam & Zo en IJssalon Millano wonnen in 2020 de felbegeerde prijs.
Nancy en Ben Ruwiel – Couwenberg van Plaza de Frietkraam & Zo en IJssalon Millano wonnen in 2020 de felbegeerde prijs. Foto: Cockie Kremers

Genomineerden Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert bekend

Algemeen 830 keer gelezen

MILL EN SINT HUBERT | De derde vrijdag van november is de nationale Dag van de Ondernemer. Een initiatief van MKB-Nederland. In de gemeente Mill en Sint Hubert wordt op die dag, 19 november welteverstaan, de winnaar van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert bekend gemaakt. Deze verkiezing is een initiatief van De Neije Krant – inmill.nl en de gemeente Mill en Sint Hubert en wordt ondersteund door de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, het Ondernemers Collectief Mill, de Horecavereniging Mill en Sint Hubert en het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill.

Voor deze ondernemersprijs kon tot en met 30 oktober iedereen kandidaten aandragen. Bij het nomineren van een ondernemer ging het om zaken als klantvriendelijkheid, betrokken, service, inzet en ondernemersdrift. Maar in deze bijzondere tijd kon uiteraard ook de creativiteit meespelen. 

De 5 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemers en ondernemingen zijn:
- Café Broers Sint Hubert, Kees en Piet van Strijp
- Sansi Party en Events Mill, Simone en Sander van der Wijst
- Mill Home – Maarten Besemer
- Piko Style Mill, Marie-Louise Konings
- Innergo Bijzonder begeleiden Mill, Marleen Peters

Een jury bestaande uit 7 personen zal zich buigen over de kandidaten en punten geven. Maar ook anderen kunnen van 1 tot en met 14 november een stem uitbrengen. Dit kan op een poll via inmill.nl. Deze online poll (elke 24 uur kan men per IP-adres 1 keer stemmen) telt mee als 1 jurylid. Op vrijdag 19 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant