Ondernemersprijs 2021, de spanning loopt in alle opzichten op. (Foto: Patrick Bongartz)
Ondernemersprijs 2021, de spanning loopt in alle opzichten op. (Foto: Patrick Bongartz) Foto: Patrick Bongartz

Spannende dagen in aanloop naar jubileumeditie

Algemeen 264 keer gelezen

CUIJK | Spannende dagen in aanloop naar de de jubileumeditie van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg. Nadat corona de feestelijkheden al een aantal keer verstoorde, is het nu afwachten op wat er dinsdagavond tijdens de persconferentie van de overheid wordt besloten.

Door Patricia de Ryck

Voorzitter Martin van Collenburg vertelt een dag voor die persconferentie: “De afgelopen maanden hebben we met het hele bestuur en alle betrokkenen ontzettend hard gewerkt aan een zeer inspirerend evenement. We trappen af met een kennisfestival en vieren dan ’s avonds 25 jaar ondernemerschap. Daarbij hebben we met Arno van Lankveld, Marloes Kepser en Wout Seuren drie fantastische, jonge ondernemers op het podium staan. En laten we onze Opmerkelijk Ondernemers van het Jaar Wiljan Laarakkers, Karel Jennissen en René van der Vleuten niet vergeten. Stuk voor stuk ondernemers die een plekje in de spotlights verdienen.”

Kaartverkoop
Alles staat in het Inspyrium te Cuijk klaar om de ode aan het ondernemerschap groots te vieren. Sterker nog: veel gasten kunnen niet wachten op dit evenement. Van Collenburg vertelt: “De kaartverkoop is de laatste jaren nog nooit zo hard gegaan. Dat geeft aan dat er behoefte is om bij elkaar te komen. Om te netwerken. Daarnaast zien we aan de grote interesse voor ons voorprogramma ook dat men op zoek is naar inspiratie.”

Spannend
Des te spannender is het voor het bestuur op dit moment. Van Collenburg vertelt: “De afgelopen dagen hebben we werkelijk alle scenario’s besproken, maar helaas hebben we geen glazen bol. Het evenement op voorhand weer annuleren – zoals we eerder al moesten doen – voelde niet goed. Daarom hebben we – in overleg met onze partners én de genomineerde ondernemers – besloten om de persconferentie af te wachten. We hebben geen idee wat daar gezegd gaat worden en wat voor impact dat gaat hebben op ons evenement, dus dat is spannend. Natuurlijk houden we iedereen op de hoogte. Dat doen we onder andere via onze social media als LinkedIn, Twitter en Facebook.”

Kennisfestival
Als het evenement doorgang kan vinden, dan trapt de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg op 4 november aanstaande om 17.00 uur af met een heus kennisfestival. Tussen de inspirerende sessies door worden de gasten getrakteerd op heerlijke gerechten. Wie hier niet bij kan zijn, is van harte welkom vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur start dan de spectaculaire Ondernemersavond. Aan het eind van de avond weten we wie er met de felbegeerde awards naar huis gaat.

Stemmen
Op dit moment kan er ook nog steeds gestemd worden op de publieksprijs. Breng je stem uit via www.deondernemersprijs.nl. Wie is jouw favoriet? Gaat je stem naar Arno van Lankveld (AVL Motion), Marloes Kepser (Kepser) of Wout Seuren (KWS Seuren)?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant