André Manuel (Foto: Corné van der Stelt)
André Manuel (Foto: Corné van der Stelt)

Cabaretier André Manuel komt naar Gryphus Vierlingsbeek: ‘De allerbeste voorstelling die afgelopen seizoen niet gespeeld is’

Algemeen 162 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Gryphus te Vierlingsbeek staat op vrijdag 12 november volledig in het teken van de cabaretvoorstelling SNEU van André Manuel. SNEU was volgens sommigen de allerbeste voorstelling die afgelopen seizoen niet gespeeld is. Ongehoord mooie liederen. Vlijmscherp tot op het bot. Voor alles is SNEU een hartstochtelijk pleidooi voor het podium als onveilige werkplek. Want zo hoort dat. Gaat dat dus zien! Als het weer kan. Hopelijk na de zevende golf. SNEU!

Al 30 jaar staat André Manuel bekend als een bikkelharde satiricus. De shows van deze compromisloze bulldozer zitten vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen, maar de Tukker zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant te onderschrijven: “André Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland.”

Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van André Manuel begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten à 12,50 euro telefonisch te reserveren via 0478.630508. Reserveren via internet is mogelijk via de website van Gryphus www.gryphus.nl. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3,00 euro.

Deze voorstelling is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatie. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant