De Nölers zijn er klaar voor! (Foto: Arjan Broekmans)
De Nölers zijn er klaar voor! (Foto: Arjan Broekmans)

De Nölers trappen nieuw seizoen af met Prinsenbal

Algemeen 451 keer gelezen

CUIJK | Na een jaar vol Corona perikelen zal Karnavalsgezelschap de Nölers op 13 november het nieuwe seizoen openen met het Prinsenbal. President Barry Kaal: “Natuurlijk volgen we al het Corona nieuws en zullen we ons aanpassen aan de opgelegde maatregelen”.

Op 13 november nemen de Jonge Nölers afscheid van Prinses Anne en
Adjudant Eleonore. Zij zullen plaats gaan maken voor een nieuw en al even enthousiast stel. Later op de avond zullen ook Prins Mark en Adjudant Dries op traditionele wijze afgevoerd worden en komt er een einde aan hun (lange) regeerperiode. Wie hen zullen opvolgen is een vraag die de gemoederen binnen het gezelschap danig bezig houden.

Tijdens deze avond zal Vorst Niels zijn eerste publiekelijke optreden hebben en hij zal alles in goede banen leiden. De muzikale omlijsting komt voor rekening van Ut Word Wa die ook graag alle Corona perikelen van zich af willen blazen en voor de nodige carnavalssfeer zullen zorgen. Ook de laatste winnaar van het 5 x K, de Prinsen- en Adjudantenclub zullen hun winnende liedje nog een keer ten gehore brengen.

Het Nölers Prinsenbal vindt plaats in de Schouwburg, is vrij toegankelijk uiteraard op vertoon van een geldige Corona QR code. Het aanvangstijdstip is afhankelijk van de voorgeschreven eindtijd. Daarom zal het Prinsenbal om 18.00 of 19.00 uur beginnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant