De Kneep organiseert geregeld taalbijeenkomsten, zoals Taal aan de Maas, eerder dit jaar in Myllesweerd.
De Kneep organiseert geregeld taalbijeenkomsten, zoals Taal aan de Maas, eerder dit jaar in Myllesweerd.

De Kneep-soos over boeken uitgeven en promoten

Algemeen 100 keer gelezen

MILSBEEK | De Kneep, hét podium voor schrijvers uit Maasduinen en het Land van Cuijk, organiseert zijn eerste post-corona-soos. Belangstellenden zijn te gast op vrijdag 12 november om 19:30 uur bij restaurant De Diepen in Milsbeek.

Regioschrijvers kunnen elkaar hier op informele wijze ontmoeten, inspireren en waar mogelijk ondersteunen op het schrijverspad. Daarnaast kunnen ze hun eigen werk kort presenteren. Daarmee wordt de avond ook voor niet-schrijvende leesfans de moeite van een bezoekje waard. 

Elke soos kent een korte presentatie over een relevant onderwerp of van een van de regioschrijvers. Op 12 november staan het (zelf) uitbrengen van een boek en het vervolgens feestelijk presenteren daarvan op het programma.

Om de soos in goede banen te leiden, vragen we de belangstellenden om zich liefst vóór 10 november aan te melden via dwars@dekneep.nl. Wilt u wel komen, maar heeft u geen eigen vervoer? Meldt u dan toch aan. Wij zullen dan voor u proberen voor u een carpoolregeling te treffen.

Uiteraard zijn wij genoodzaakt om de geldende corona-regels rond het corona-toegangsbewijs te hanteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant