Excellent kende weinig moeite met Hapse Boys.
Excellent kende weinig moeite met Hapse Boys. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

3D: Handel verrast Groesbeekse Boys, Excellent en Boekel Sport profiteren

Voetbal 727 keer gelezen

Handel heeft zondag titelkandidaat Groesbeekse Boys de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht. Excellent (4-1 bij Hapse Boys) en Boekel Sport (3-0 tegen Rood Wit) profiteerden dankbaar. Ook Handel meldt zich dankzij de zege in de top van de ranglijst.

Handel dankte doelman Tim van de Loo voor de verrassende thuisoverwinning op Groesbeekse Boys. Nadat Balder van Osch en Jeffrey Driessen een vroege 0-1 ongedaan hadden gemaakt, pakte de doelman in de laatste minuut nog een penalty, waardoor Handel met 2-1 won. “We zijn de hele wedstrijd heer en meester geweest. Ik ben trots op de mannen”, lachte trainer Sander Janssen.
Ook vanuit Boekel en Oploo zal een digitaal bloemetje uitgaan naar Van de Loo, omdat de beide titelpretendenten nu een voorsprong hebben van respectievelijk vijf en vier punten op de Boys. Ook op Handel trouwens.

Simpele zege Excellent
Excellent kende weinig moeite met hekkensluiter Hapse Boys. Igo Vissers en Mark Thomassen scoorden voor rust, Vissers tilde de stand naar 0-3 voordat de nog puntloze thuisploeg wat terugdeed via Willem de Haas. Excellent maakte echter al snel 1-4 via Mark Broeks, waarna het duel was beslist. “Het was een moeilijke wedstrijd. Voor rust waren wij beter. Een korte fase na rust was het gelijkwaardig”, zag John Janssen (Excellent).

Boekel Sport na rust voorbij Rood Wit
Zonder veel in de problemen te zijn geraakt, boekte Boekel Sport drie punten tegen Rood Wit. In een matige wedstrijd, die werd gekenmerkt door onnodig veel balverlies, bewees de thuisploeg te beschikken over het nodig geduld. Zeker toen Rood Wit na de 1-0 van Tim Schuijers begon te drukken. Met een wereldredding voorkwam Michiel Merks zelfs de gelijkmaker. Invaller Jari Claasse scoorde een dik kwartier voor tijd de 2-0, waarna Rood Wit een simpele prooi werd. Jan van den Acker tilde de stand naar 3-0, waarna Boekel Sport nog enkele kansen miste op een grotere uitslag.