De entree vanm de Boergondische Tuijn in Sint Anthonis.
De entree vanm de Boergondische Tuijn in Sint Anthonis. Foto: Henk Baltussen

Kerstbloemstuk-workshop met een Kerst-High-Tea

Algemeen 1.677 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De Boergondische Tuijn in Sint Anthonis geeft weer workshops in het maken van een prachtig Kerstbloemstuk. In groepen van acht zal men op een groot aantal decemberdagen aan de slag kunnen om prachtige bloemstukken te maken. Uiteraard gebeurt dit in een sfeervolle ambiance en onder deskundige leiding. Na afloop kan iedereen genieten van een heerlijke zeer uitgebreide hartige en zoete Kerst-High-Tea, bereidt met zoveel mogelijk verse producten uit de Boergondische Tuijn. 

“Leuk voor een vriendinnen-, collega- of zussendag!” aldus de Boergondische Tuijn. Dit benadrukt ze gezien de groepjes van acht door mensen zelf samengesteld kunnen worden. Daarmee wordt een enkeling niet uitgesloten. Ook zij kunnen zich uiteraard probleemloos aanmelden en meedoen. 

Bij de afsluiten high-tea worden bijzondere gerechten geserveerd. Denk aan een amusesoepje, cappuccino-soepje, diverse smaken zoete of hartige taartjes “Dit wordt een High-Tea om nooit meer te vergeten, heel smakelijk en prikkelend voor al uw zintuigen.”

De workshops vinden plaats op 13, 14, 16, 17, 20, 21, 23 december van 14.30 tot 17.30 uur ( Mits de coronavoorschriften het tegen die tijd toestaan.) De onkosten zijn E 47,50 p.p. inclusief alle materialen, de rondleiding en de zeer uitgebreide Kerst-High-Tea.

Voor meer informatie zie www.deboergondischetuijn.nl en opgave via; info@deboergondischetuijn.nl of 06-14330453. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant