Het Groot Dictee van Sint Anthonis was altijd een feest voor de taalliefhebber. (Foto: Joan Marsman)
Het Groot Dictee van Sint Anthonis was altijd een feest voor de taalliefhebber. (Foto: Joan Marsman)

Taalliefhebbers opgelet: Het Groot Dictee van Sint Anthonis keert terug

Algemeen 203 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Na een jaar afwezigheid, wordt donderdag 25 november weer het Groot Dictee van Sint Anthonis gehouden. Dit vindt plaats in de hal van het gemeentehuis. Taalliefhebbers kunnen hun energie steken in een pittig dictee, traditiegetrouw geschreven door Piet Vloet. 

In het dictee wordt stil gestaan bij het afscheid van de zelfstandige gemeente Sint Anthonis. Ook het pauzeprogramma zal in het teken van dit afscheid staan. Daarvoor zorgen het Brinkorkest, Ans van Kessel en Jos Christiaans. Voor de winnaar staat de Ibis klaar, gemaakt door een leerling van het Metameer aan de Stevenbeekseweg.

Praktische informatie
Aanvang van het Groot Dictee is om 19.30 uur, deelnemers zowel als toehoorders zijn welkom vanaf 19.00 uur. Individuele deelnemers betalen 4,00 euro. Een team bestaande uit 3 personen betaalt 10,00 euro. Opgave aan de balie van de bibliotheek in het vernieuwde Oelbroeck of via bibliotheeksintanthonis@biblioplus.nl.

Donderdagavond 25 november 2021: het Groot Dictee van Sint Anthonis nog één keer in een zelfstandig Sint Anthonis in een gastvrij gemeentehuis.

www.biblioplus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant