Erik van Zutphen (ALTCON) en Wouter van Raffen (Stichting Vakopleiding Techniek) ondertekenden een overeenkomst voor samenwerking.
Erik van Zutphen (ALTCON) en Wouter van Raffen (Stichting Vakopleiding Techniek) ondertekenden een overeenkomst voor samenwerking.

Vakopleiding Techniek en ALTCON slaan handen ineen

Algemeen 415 keer gelezen

REGIO | Met de gedeelde visie om jonge technische talenten uit de regio een uitdagende wereldbaan te bieden hebben Stichting Vakopleiding Techniek en ALTCON elkaar gevonden. Daarbij sluit ALTCON zich als vertegenwoordiger van het vakgebied hydrauliek en gemotoriseerde voertuigen aan bij een mooie diverse groep van technische bedrijven uit de regio.

Op 9 november jl. ondertekenden Erik van Zutphen (ALTCON) en Wouter van Raffen (Stichting Vakopleiding Techniek) een overeenkomst voor een langdurige samenwerking. Vakopleiding Techniek biedt zowel volledige MBVO- opleidingen, praktijkgerichte cursussen als certificering aan. Daarnaast matchen leerlingen op basis van persoonlijke interesses en doelstellingen met de juiste bedrijven. In de praktijk is dit een win-win situatie gebleken voor zowel de leerlingen als de bedrijven.

ALTCON is de grootste speler op de Europese markt in wegenbouw-en grondverzetmachines. Met klanten in meer dan 60 landen gaan onze machines de hele wereld over en daarbij staat teamwork bij ons voorop, zowel met klanten en partners als collega’s. ALTCON is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen, daarom hebben wij altijd ruimte voor nieuwe talenten met passie voor het technische vak. Om een bijdrage te leveren aan de omgeving vindt ALTCON het belangrijk plaats te bieden voor zowel werk als leerplaatsen. 

Altijd al willen werken in de techniek? Bekijk de vacatures op www.altcon.com/jobs. Voor technische opleiding ga naar www.vakopleidingtechniek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant