<p>Maarten Jilisen was aanwezig bij de eerste steenlegging. (Foto: SK-Media)</p>

Maarten Jilisen was aanwezig bij de eerste steenlegging. (Foto: SK-Media)

(Foto: )

Villa Mosa nu al thuis in Cuijk

  •   keer gelezen

CUIJK | ‘Alsof ze er altijd al heeft gestaan’. Met die woorden wordt het nieuw te realiseren appartementencomplex Villa Mosa, staande aan de Molenstraat in Cuijk, omschreven. Reuvers Ontwikkeling & Bouw en Peters Real Estate B.V. kwamen vrijdag 12 november op deze locatie met wethouder Maarten Jilisen samen, om onder toezicht van gelukkige kopers de eerste steen te leggen. 

Uiteindelijk bleef het niet bij één steen. De Cuijkse wethouder kreeg de smaak te pakken en legde al rap drie bakstenen op een specielaagje. Vervolgens sprak hij de samengekomen toekomstige bewoners toe “Het heeft even geduurd, maar we zijn heel blij dat nu de Korte Molenstraat, én deze locatie, herontwikkeld wordt zodat men er kan wonen.” Naderhand kregen de kopers de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een kopje koffie bij Lunchroom De Dom te Cuijk.

Niet alleen biedt Villa Mosa zestien huishoudens een warm thuis, door het prachtige ontwerp voelt het complex zelf zich ook meteen thuis in de welbekende Molenstraat. “De voorgevels van de villa verspringen enigszins en verschillen bovendien van hoogte. Hierdoor past de villa uitstekend in het straatbeeld” laat de projectontwikkelaar weten.

Van binnen zijn de 16 appartementen en penthouses modern opgebouwd en luxe afgewerkt, voor optimaal wooncomfort. “Door de unieke ligging in het centrum, de luxe inrichting en afwerking en praktische aspecten zoals een berging, privé parkeerplaats en ruim balkon/ dakterras of tuin was er veel animo voor het project,” vertelt Erwin Kersten van Makelaardij Twan Poels enthousiast. “Alle appartementen zijn dan ook in zeer korte termijn verkocht!”.

Aankomend project
De projectontwikkelaars Reuvers Ontwikkeling & Bouw en Peters Real Estate B.V. hebben tevens de herontwikkeling van het naastgelegen karakteristieke pand Victor Hugo op zich genomen. Het doel is om ook dit pand opnieuw vorm te geven, kijkend met een frisse blik naar de omgeving. Makelaardij Twan Poels verwacht dat in het eerste kwartaal van 2022 ook dit project in de verkoop zal gaan. Op de hoogte blijven? Meld je snel aan bij Makelaardij Twan Poels in Cuijk.

Meer berichten