<p>Hejje Mojjer gaat de bijdrage gebruiken voor een prijsvraag onder de jeugd om vergrijzing tegen te gaan. </p>

Hejje Mojjer gaat de bijdrage gebruiken voor een prijsvraag onder de jeugd om vergrijzing tegen te gaan.

(Foto: )

Bekendmaking uitslag Rabo ClubSupport 2021

  •   keer gelezen

REGIO | Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Daarom investeert Rabobank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven.

Voor Land van Cuijk en Maasduinen hebben maar liefst 678 verenigingen en stichtingen deelgenomen en vol enthousiasme campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Ruim 10.000 leden hebben gestemd en zij hebben samen 198.500 euro mogen verdelen over de deelnemende clubs.

Verenigingen en stichtingen kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken voor verschillende doelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: ledenwerving, vrijwilligerswerving, aanschaf van nieuwe materialen en verduurzamen van het clubgebouw. We zijn dan ook heel blij dat we op 16 november de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend konden maken en hiermee een bijdrage leveren aan de mooie doelen. Een aantal clubs gaan we volgen in de realisatie van hun doelen. Voor Land van Cuijk en Maasduinen is dat o.a. Hejje Mojjer, aan wie coöperatief directeur Aernout van der Does, op maandag 15 november een cheque uitreikte als startpunt van de realisatie van hun doel. Hejje Mojjer gaat de bijdrage gebruiken voor een prijsvraag onder de jeugd om vergrijzing tegen te gaan. 

Wil je weten welke bijdrage clubs geworven hebben en welke bestedingsdoelen ze hiermee gaan realiseren? Kijk dan voor de volledige uitslag op https://www.rabo-clubsupport.nl.

Meer berichten