Welkom in de binnenstad van Grave.
Welkom in de binnenstad van Grave. (Foto: )

Winkelen in Wintersfeer 2021 en opening Nidum in Arsenaal Grave

  •   keer gelezen

GRAVE | Ontdek ook dit jaar weer de leukste items om je huis in winter- en kerstsfeer te brengen! Noteer vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november in je agenda voor het jaarlijkse ‘Winkelen in Wintersfeer’ waarmee de winkels in het centrum van Grave zich presenteren. Grave heeft tal van mode-, interieur- en cadeauwinkels. Slenter en snuffel door de Graafse straatjes en geniet, na het halen van een frisse neus, van warme chocomel, lekkere thee of een goed glas wijn bij een van de vele horecagelegenheden.

Onderdeel van dit mooie evenement is de Winterfair, die wordt georganiseerd door Myriam Graeve van Gustav Interiors in de Rogstraat. Haar woonwinkel in Zweedse stijl biedt een assortiment meubels, verf, stoffen, behang, verlichting, tapijt en sfeervolle woonaccessoires. De zaak is in kerstsfeer gedecoreerd. Neem ook een kijkje in haar sfeervolle Bed & Breakfast.

Loop zeker binnen in het op dat moment nieuw geopende Nidum. In dit unieke 4000 vierkante meter grote ‘House of Inspiration’ kunnen liefhebbers van interieur, design, kunst en lifestyle hun hart ophalen. Een ontmoetingsplek waar het draait om beleving, inspiratie en waar het voelt als een warm nest. Tijdens de speciale openingsdagen op 27 en 28 november zijn de openingstijden van 10 tot 18 uur. Nidum bevindt zich in het gerenoveerde monumentale Arsenaal in het centrum van Grave.

Restaurant Ovum
Nidum is dé nieuwe plek voor liefhebbers van lifestyle, wonen en gastronomie. De mooiste merken en meest inspirerende verhalen verzameld onder het monumentale dak van het Arsenaal Grave. Een (nu nog) geheime hide away waar je wegdroomt bij je ultieme lifestyle. Waar je je laat inspireren door een ongeëvenaarde mix van de verrassendste leefinnovaties en ultieme klassiekers. Aangeboden door bevlogen professionals. Waar je deze weldaad aan indrukken verwerkt in restaurant Ovum van upcoming talent Sebastiaan Follong (o.a. van De Leest***, winnaar NK Jonge Koks 2020).

Nidum, Latijn voor ‘nest’
Ondernemende ‘creatives’ en creatieve ondernemers komen samen in Nidum: de nieuwe broedplaats voor inspiratie. Geheel volgens de visie van Aard Keijser en Lonneke van der Weyden (Keijser & Co), die met Nidum een warm nest creëren waar elke bezoeker zich thuis voelt. Van particulier tot professional.

In Nidum bieden 15 zorgvuldig geselecteerde professionals hun merk aan op toegankelijke, klantgerichte wijze. Zij praten net zo makkelijk met een particulier als met een door de wol geverfde professional. Dit is namelijk een van de criteria waar de partners aan moeten voldoen volgens Keijser en Van der Weyden. “Alles valt samen, samen op één plek. In het Arsenaal huizen ondernemers met de gemeenschappelijke deler: diepe passie voor lifestyle. Nidum is de blikvanger waar lifestyle, wonen en gastronomie samenkomen en bezoekers de tijd mogen vergeten.”

Nidum is de blikvanger waar lifestyle, wonen en gastronomie samenkomen

Meubels, vloeren, haarden en leefaccessoires. Een tuinarchitect, koffiespecialist en wijnimporteur. Lifestylemerken, cosmetica en een bloemenatelier. Nidum is veelzijdig en verveelt nooit. Als een groot familiehuis waar de deuren altijd open staan en iedere dag reuring is. De prachtige ligging aan de stadswallen, de beeldige tuin, sfeervolle kapel en alle faciliteiten van Ovum maken Nidum perfect voor events als netwerkbijeenkomsten, lezingen en (product)presentaties. De eerste huwelijken voor het voorjaar 2022 staan bovendien al gepland.

Welkom in de binnenstad van Grave.

Meer berichten