Leden van Scouting Cuijk tijdens een activiteit
Leden van Scouting Cuijk tijdens een activiteit (Foto: )

Scouting Cuijk verkoopt kerststollen en worstenbrood

  •   keer gelezen

CUIJK | Kerst is weer in zicht en zoals elk jaar doen de leden van Scouting Cuijk dan hun best om zo veel mogelijk kerststollen en worstenbroodjes te verkopen. Al dit lekkers wordt gebakken door bakkerij de Haas uit Haps.

De stollen kosten weer € 7,50 per stuk, worden geleverd in een doos, wegen meer dan 800 gram én zijn bereid met echte roomboter en amandelspijs. “Niet zomaar een stol dus en ook leuk om weg te geven!”
De worstenbroodjes worden verkocht per zak van 4 stuks voor € 5,00.

Bestellen kan tot 4 december bij de leden van Scouting Cuijk of via het mailadres info@scoutingcuijk.nl. Bij bestelling per email loopt de betaling via een digitaal betaalverzoek. Vergeet dus niet om naast uw naam en adres ook uw telefoonnummer te vermelden. De bestellingen worden in de week voor kerst thuis afgeleverd.

De kerststollenactie is één van de meest succesvolle acties van Scouting Cuijk. Doordat de opbrengst ten goede komt aan de groepskas van de verkopende scouts, dragen zij zelf een steentje bij aan een gezonde groepskas! Mede hierdoor kan Scouting Cuijk ook in het nieuwe jaar haar leden (extra) leuke en uitdagende activiteiten bieden.

Meer berichten