<p>Jaarlijks weet Sinterklaas de weg naar het centrum van Boxmeer goed te vinden. (Bas Delhij)</p>

Jaarlijks weet Sinterklaas de weg naar het centrum van Boxmeer goed te vinden. (Bas Delhij)

(Foto: Bas Delhij)

Koopzondag Boxmeer 28 november: hallo Sint & Piet!

  •   keer gelezen

BOXMEER | De Sint en zijn Pieten zijn op zondag 28 november van de partij op de Koopzondag in het centrum van Boxmeer. Zij vinden het natuurlijk super leuk als de kinderen dan ook komen, want er staat zoals gebruikelijk weer wat leuks op het programma. Dit keer natuurlijk rekening houdend met de huidige maatregelen.

In de Weijer kan het Huis van de Sint bezocht worden, en er zijn Pieten (met strooigoed!) aanwezig om het winkelhart van Boxmeer nóg gezelliger te maken. Daarnaast wordt er een puzzeltocht georganiseerd waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden, zoals een JBL bluetooth speaker. De Pieten vertellen je hier aanstaande zondag natuurlijk graag meer over.

Het centrum van Boxmeer biedt een groot aanbod aan sfeervolle horeca, mooie speciaalzaken en een aantal bekende filialen. Dit weekend hebben veel Boxmeerse ondernemers daarnaast speciale Black Friday aanbiedingen met hoge kortingen. Alles wat je nodig hebt voor een gezellige middag vol shopplezier, ook voor al je decemberaankopen. In samenwerking met Stichting SiPieJo wordt er dus voor extra entertainment gezorgd om deze middag nog leuker te maken voor het hele gezin. Een bezoekje is zeker de moeite waard. Tot zondag 28 november in Boxmeer, hét centrum van de regio.
www.centrumboxmeer.nl

Meer berichten