Roel Jenniskens krijgt de eerste steen aangereikt van zijn oma, mevr. Arnold (bewoonster Sint Anna).
Roel Jenniskens krijgt de eerste steen aangereikt van zijn oma, mevr. Arnold (bewoonster Sint Anna). Foto:

Drie generaties leggen eerste steen Sint Anna

Algemeen 1.015 keer gelezen

BOXMEER | Met het leggen van de symbolische eerste steen op maandag 22 november vierde Stichting Sint Anna Boxmeer opnieuw een mijlpaal in het bouwproces. Het nieuwe verpleeghuis aan de Veerstraat komt steeds een steen dichterbij.  

De eer voor het leggen van de eerste steen was aan Mevr. Arnold (bewoonster), Henny Jenniskens-Arnold (mantelzorger) en Roel Jenniskens (medewerker van Sint Anna én mantelzorger). Zij vormen samen drie generaties bij Sint Anna. De afvaardiging van bewoners, medewerkers en mantelzorgers werd compleet gemaakt met Joke Saedt; vrijwilliger bij Sint Anna.
Onder begeleiding van Joris Loeffen (uitvoerder Bouwbedrijf Berghege) metselden zij de stenen op een stuk muur. Als herinnering kregen zij een speciale metseltroffel in de paarse kleuren van Sint Anna.

 Ineke Wever, bestuurder: “We bouwen op dit moment op deze unieke locatie een prachtig nieuw verpleeghuis. We breiden daarom onze teams nu al graag uit met enthousiaste collega’s en vrijwilligers om straks de zorg op de gewenste manier te kunnen bieden.” Het nieuwe verpleeghuis gaat vanaf de zomer van 2022 bewoond worden door een eerste groep bewoners.

Meer informatie over Sint Anna en de nieuwbouw is te vinden op www.sintannaboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant