Namens alle ondernemers van Priceless People wensen we de voedselbank land van Cuijk en alle families en kinderen fijne feestdagen toe.
Namens alle ondernemers van Priceless People wensen we de voedselbank land van Cuijk en alle families en kinderen fijne feestdagen toe. (Foto: )

Top kerst en sinterklaas voor kinderen van de voedselbank Land van Cuijk

  •   keer gelezen

CUIJK | De Cuijkse Remo Vloet (28) vindt het belangrijk dat alle kinderen geweldige feestdagen kunnen ervaren. Daarom doneert de ondernemer honderden cadeaus aan de voedselbank  ”De feestdagen zijn een tijd van gezellig samenkomen met vrienden en familie, net iets te veel eten en voor kinderen ook vooral: overladen worden met cadeaus.” Remo vraagt zich af: “Maar wat als je niet het budget hebt om je kinderen een leuk cadeautje te geven?”

Remo vertelt dat hij als kind de feestdagen een van de leukste tijden van het jaar vond. Hij kan zich de spanning die hij voelde voor pakjesavond nog goed herinneren. De hele avond liedjes zingen en wachten tot er op de ramen en deur werd gebonsd en daarna snel naar de deur rennen om alle pakjes te zien liggen en uit te gaan pakken. De Cuijkenaar beseft zich echter goed dat niet iedereen dit zo kan meemaken. Het kan een enorme stress zijn voor ouders met een budget om elk jaar weer cadeautjes te kunnen geven.

Daarom heeft hij dit jaar besloten om namens, Priceless People Nijmegen, honderden cadeaus te schenken aan Voedselbank Land van Cuijk. Hier zitten voldoende cadeaus bij om alle kinderen minimaal twee jaar lang van cadeaus te voorzien. Hij wil hiermee een hart onder de riem steken voor alle ouders en de kinderen fantastische feestdagen laten ervaren.
Remo is tevens van plan om samen met andere ondernemers van Priceless People elk jaar iets terug te doen voor de gemeenschap om hem heen, vooral de mensen die het wat minder hebben. Remo: ‘’We willen als ondernemer er zijn voor de mensen om ons heen. We willen een positieve impact maken en waarde toevoegen. Via deze weg doen we dit jaar hiervoor een bijdrage.’’

Priceless People is een groep van zowel startende als ervaren ondernemers met allemaal een gezamenlijke visie. Iedere ondernemer heeft zijn eigen bedrijven maar ze werken allemaal aan een positieve impact te maken op zowel lokaal als (inter)nationaal niveau. Het is een innovatieve plek waar business ideeën werkelijkheid worden en waar ondernemers elkaar verder helpen groeien, zowel persoonlijk als op bedrijfsvlak.

Meer berichten