<p>De vernieuwde winkels bieden alle ruimte voor allerlei merken, waaronder Cortina en Alpina.&nbsp;</p>

De vernieuwde winkels bieden alle ruimte voor allerlei merken, waaronder Cortina en Alpina. 

Twee winkels van Hans Lemmens Tweewielers compleet vernieuwd

  •   keer gelezen

CUIJK | Hans Lemmens Tweewielers (her)opent op zaterdag 4 december de vernieuwde winkels aan de Gildekamp en het Zand. In het voormalige winkelpand van de bekende Cuijkse fietsenmaker aan het Zand vind je nu – naast de eerder geopende werkplaats – een lifestyle store met de merken Cortina en Alpina. De winkel aan de Gildekamp is dé plek voor (elektrische) fietsen, waarbij de eerste verdieping volledig in het teken staat van sporten als wielrennen en mountainbiken. Wim en Caroline Lemmens vertellen enthousiast over deze nieuwe opzet.

Het is een spannende tijd voor Wim en Caroline Lemmens. De afgelopen maanden hebben ze flink verbouwd op Het Zand. Ook de showroom aan De Gildekamp ondergaat deze week een complete metamorfose. Zaterdag 4 december staat de (her)opening op de planning. “Dat zouden we natuurlijk het liefst met een groot feest vieren, maar dat is in deze tijd helaas niet mogelijk. Daarom nodigen we iedereen uit om langs te komen wanneer het hem of haar schikt. Het is echt de moeite; op beide locaties kijk je je ogen uit”, vertelt Caroline enthousiast.

Meer ruimte
Met 1850 vierkante meter showroom aan de Gildekamp is Hans Lemmens Tweewielers al één van de grootste fietsenwinkels in de regio. Toch kwamen ze nog ruimte te kort om het complete assortiment goed te presenteren, aldus Wim. “De voormalige showroom op Het Zand 14 gebruikten we als opslag. Toen we daar – op de plek waar het ooit allemaal begon – een compleet nieuwe werkplaats realiseerden, ontstond ook het idee om de showroom onder handen te nemen. Op 4 december openen we nu onze eerste Cortina en Alpina lifestyle store.”

Lifestyle store
Wat de klanten kunnen verwachten. Caroline lacht: “De fietsen van Cortina en de kinderfietsen van Alpina worden hier gepresenteerd in een kleurrijke sfeer. We zijn één van de eerste Cortina-dealers in Nederland waar je dit opvallende, eigenwijze, kleurrijke concept kunt bewonderen. We hebben een breed aanbod, met fietsen voor iedere leeftijd en elk type gebruiker: van een eerste kinderfiets tot trendy dames- en herenfietsen. Daarbij zijn natuurlijk ook tal van bijpassende accessoires te vinden in onze ruim opgezette winkel.”

Sporters
De showroom aan de Gildekamp is ook compleet onder handen genomen. Wim vertelt: “Beneden maken we meer ruimte voor (elektrische) dames- en herenfietsen. De eerste verdieping staat totaal in het teken van sport, waarbij we alles hebben voor wielrenners en mtb’ers. Daarnaast bieden we in onze winkel nu de uitgebreide fietsmeting van Shimano aan. We maken hierbij gebruik van geavanceerde meetapparatuur, die ervoor zorgt dat jouw nieuwe fiets perfect bij je past.” Op zaterdag 4 december openen beide winkels hun deuren van 08.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten